Adviesbureau voor logistieke informatiesystemen

De Moer Project Services BV is het adviesbureau voor projectmanagement en procesverbetering van logistieke informatiesystemen. Ons adviesbureau is gespecialiseerd in het ondersteunen van procesverbeteringen, projectmanagement en ERP-implementaties in het bijzonder. De Moer Project Services BV voegt kennis en ervaring toe aan uw projectorganisatie waardoor de communicatie tussen partijen beter verloopt. Betere communicatie leidt tot een beter projectresultaat.

Expert in change management

ERP-optimalisatie services

Begeleiding in projectmanagement

Wilt u contact opnemen met ons adviesbureau?

Adviesbureau met focus op projectmanagement van logistieke informatiesystemen

Onze aanpak is pragmatisch en gericht op het snel behalen van eerste resultaten. De integratie van bedrijfsprocessen staat hierin voorop. Onze ervaring leert dat simpele en pragmatische oplossingen sneller worden ingevoerd en beter functioneren. In de meeste projecten die ons adviesbureau  uitvoert, speelt procesverbetering en ketenintegratie een rol. Het overnemen van informatie van toeleveranciers en het doorgeven van informatie aan uw serviceprovider kan de efficiency van uw organisatie sterk verbeteren. Veel logistieke informatiesystemen bepalen het functioneren van kritieke bedrijfsprocessen. Als u zelf de controle wilt behouden over de uitvoering van deze projecten is De Moer Project Services BV uw partner op het gebied van projectmanagement.

Divers portfolio aan diensten

Bij ons adviesbureau gespecialiseerd in projectmanagement voor logistieke informatiesystemen kunt u terecht voor een breed portfolio aan diensten, zoals bijvoorbeeld een carve-out-systeem. Daarnaast kunnen onze adviseurs ook een uitgebreide IT-strategy voor u opstellen. Met onze ruime ervaring in change management kunnen wij innovatieprocessen en ERP-support binnen uw bedrijf stroomlijnen. Maak zeker gebruik van onze diensten wanneer u wilt dat uw bedrijf verder groeit met de maximaal mogelijke efficiëntie.

Maak een afspraak bij ons en verbeter uw processen

Wilt u starten met projectmanagement en procesverbetering van uw logistieke informatiesystemen samen met ons adviesbureau uit Asperen, nabij Leerdam en Utrecht? Maak dan nu een afspraak en stel een plan van aanpak op met onze adviseurs. Heeft u aanvullende vragen over IT-strategy of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)345 61 00 17 of stuur een e-mail naar esmilde@demoer.com.